5% rabat på dit første køb!

@

Vilkår

Vilkår

Generelt
Vi er en e-handelsvirksomhed med base i Sverige. Siden 2004 (!) har vi hjulpet butikker, e-forhandlere og privatpersoner med at få fat i verdens bedste kondomer (og glidemidler).
Kondomkongen.dk @ Bonnevier Healthcare AB
Linta gårdsväg 5
168 74 Bromma
556868-6363

Ordreinformation
Når du har afgivet en ordre, modtager du en e-mail med ordreoplysninger. Hvis du ved et uheld har skrevet den forkerte e-mail-adresse, modtager du ikke en ordrebekræftelsesmeddelelse. Dette påvirker dog ikke ordren, men den leveres som normalt. Du skal være 18 år eller have forældrenes godkendelse, når du handler online. En ordre er bindende.

Priser
Priserne er angivet i DKK og inklusive moms. Vi forbeholder os ret til at ændre priser forårsaget af prisændringer fra leverandører, trykfejl i prislisten og fejl i priser på grund af forkerte oplysninger og forbeholder os ret til at justere prisen.
På Kondomkongen.dk gælder gratis forsendelse hvis du handler for mindst 99 DKK.

Betaling
Vi har alle kendte betalingsmetoder såsom faktura, kortbetaling med Visa / Mastercard og direkte bankbetaling via Klarna. Du, der har betalingsanmærkninger, kan stadig handle hos os med kort.
Vi bruger Klarna som leverandør af vores kontanter. Dette betyder, at vi muligvis deler dine personlige oplysninger såsom kontaktoplysninger og ordreoplysninger med Klarna, når kontanterne indlæses, så Klarna kan håndtere dit køb. Dine personlige data, der deles, behandles i henhold til Klarnas egne databeskyttelsesoplysninger.
Hvis du vælger at betale med Klarnafaktura, sendes det via e-mail. Det er også tilgængeligt online på klarna.se. Eventuelle påmindelser sendes med posten af Klarna. I tilfælde af forsinket betaling betales i øjeblikket et påmindelsesgebyr for det beløb, der er tilladt ved lov. DKK 50 og morarenter med 24% + nuværende referencerente.
Den sædvanlige kreditkontrol uden en kopi af viden finder sted, og levering sker kun til en registreret adresse

Levering
1. Transportskader
Hvis produktet er beskadiget under transport, er vi ansvarlige. Du som kunde skal underrette Kondomkongen.dk så hurtigt som muligt. Undersøg produktet straks efter modtagelsen, hvis det er beskadiget på en måde, der forhindrer det i at blive brugt som beregnet. Besked om skader skal være modtaget af os inden for en rimelig tid. Hvis du ikke har været i stand til at inspicere din forsendelse, skal dette underrettes.
2. Delvis levering
Vi forbeholder os ret til at opdele ordrer i flere leveringstider (kan anvendes, hvis en vare er udsolgt). I tilfælde, hvor varer mangler, og ordreværdien for disse er mindre end 10% af den samlede ordreværdi, kan disse fjernes og tilgodehavendet delvist krediteres.
3. Leveringstid
Hvis du vælger, at vi sender din ordre (vi har også afhentningslager), er fristen hverdage 15.00. Normalt er leveringstiden 2-3 dage. Hvis du bor i en lille by eller meget højt oppe i landet, kan du regne med 3-5 dage. *
4. Forsendelsesomkostninger
Om du handler for mindre end 99 SEK er forsendelsesomkostningerne SEK 29. Ellers gratis forsendelse. Dette gælder uanset størrelsen og vægten af pakken. I tilfælde, hvor din ordre skal opdeles i flere forsendelser, afholder vi de ekstra omkostninger.
5. Manglende levering
 - Når vi sender din ordre, og du har valgt fakturaen som betalingsmetode, aktiveres fakturaen. Hvis du ikke afhenter din ordre eller giver os besked om, at din ordre mangler, skal du stadig betale et påmindelsesgebyr. Det er derfor vigtigt, at du informerer os om, at din ordre ikke er ankommet inden for 5 arbejdsdage efter betaling er foretaget, så vi kan fryse Klarnas faktura, før det er for sent.
Klager foretages online via "min side" / ordrer.

Ikke-afhentede pakker
Hvis du ikke afhenter dine varer, opkræver vi vores omkostninger ved levering, retur og lageromkostninger. Det er kundens ansvar at afhente en forsendelse, inden den automatisk returneres af transportøren. Hvis du har afgivet en ordre uden at modtage en meddelelse, skal du straks give os besked, da dette sandsynligvis skyldes en forkert e-mail eller et telefonnummer. Prisen for ikke-udløste forsendelser er DKK 250. Dette gebyr opkræves ved delvis kreditering af en faktura eller en separat faktura. Dette inkluderer en ny mailing til den samme adresse.
Vi sender normalt din forsendelse med PostNord, men forbeholder os ret til at bruge andre transportselskaber, når dette er relevant.
Ikke-afhentede pakker tæller ikke som annullering af dit køb, og i henhold til dansk lov skal du altid underrette os, når du udøver retten til fortrydelse, klage, udveksling eller returnering af din ordre.